Getuigenissen van wonderbaarlijke genezingen in Emmanuel Gemeente

MiraclesAndHealings

Afgelopen woensdagavond 13 April 2016, hebben wij een genezingsdienst gehad met Pst. Edgar Holder. Het was een geweldige avond! Gods Geest was krachtig aanwezig en er gebeurden vele genezingen. Dove oren werden geopend en mensen werden genezen van vele langdurige kwalen. Jezus Christus is nog steeds dezelfde gisteren, heden en en tot in alle eeuwigheid. Hij is veel meer dan een theologische begrip of gewoon een historisch figuur. Jezus is ook in 2016 realiteit en Hij wil ook u (die dit leest) aanraken met Zijn wonderbare kracht. Ons gebed is dat de getuigenissen die u hieronder kunt lezen tot inspiratie zal zjin.

Marlita Marlita Rahangmetan
Hallo, ik ben Marlita en ben 22 jaar. Laatst was ik bij de genezingsdienst van Apostel Edgar Holder geweest. Ik was sowieso al van plan om te gaan, om Gods wonderen te kunnen zien. De dag daarvoor had ik alweer last gekregen van hele erge hoofdpijn, duizeligheid en nekpijn, waar ik wel vaker last van heb. Tijdens deze geweldige mooie dienst ben ik er ter plekke van genezen, het was weg! Terwijl ik aan het begin van de dienst echt niet mee kon zingen en niet eens kon staan en het door de muziek alleen maar erger werd. God is goed! Hij heeft me ter plekke genezen en ik mocht zelf een wonder meemaken van Hem! Prijs de Heer!!

Kees Kees Schouten
Woensdagavond  13 april was voor onze gemeente een zeer gezegende avond. De genezende kracht van Jezus Christus was krachtig aan het werk. Ik merk en geloof ook oprecht dat door deze dienst de kracht van de Heilige Geest nog sterker zal gaan waaien over onze gemeente. Heel mooi dat er vanochtend tijdens de dienst weer gebeden werd voor de zieken. Hierbij mijn getuigenis. Tijdens de dienst mocht ik (opnieuw) de genezende kracht van Jezus Christus ervaren en ontvangen. Al lange tijd heb ik last van pijn als ik (langere tijd) moet staan. Een stekende en gloeiende pijn. Ik dacht altijd dat de pijn een soort hele lage rugpijn was. Kortgeleden werd na een medisch onderzoek echter duidelijk dat de pijn wordt veroorzaakt door een instabiliteit en scheefstand in mijn bekken. Dat was best wel schrikken om te horen.

Tijdens het gezamenlijk gebed woensdagavond 13 april voelde ik dat mijn bekken ineens ‘losser’ werd. Ik kon veel vrijer en soepeler bewegen. Ik heb wel bijna 2 uur (!) gestaan, gesprongen en gedanst die avond. Dat was voorheen niet mogelijk, dan zou mijn bekken letterlijk op slot zijn gegaan. De volgende ochtend was ik erg benieuwd hoe ik me zou voelen. Normaal gesproken zou ik na een avond van zo lang staan de dag erna nauwelijks mijn bed uit kunnen komen vanwege de pijn. Ik kon nu echter pijnloos mijn bed uitkomen. Amen! De Heer is opnieuw heel erg goed geweest voor mij.
In Christus verbonden,
Kees Schouten.

Ruth Rumengan
RuthWoensdagavond 13 april jl heeft de Here Jezus mij genezen van ontzettend veel pijn in mijn buik en bekken.De gyneacologe waar ik dezelfde ochtend was vond ook niets, ze zei “ Er is niets abnormaals te vinden dan alleen 2 kleine vleesboompjes maar dat kan de pijn niet veroorzaken. Kijk het een paar weken aan en ga dan terug naar je huisarts en zeg dat het MISSCHIEN wel iets met je bekken kan zijn.”Dat zou ik gezien de pijn al de volgende dag gaan doen. Echter toen we in gebed waren in de genezingsdienst o.l.v. Pastor Edgar Holder, voelde ik een warme gloed op de pijnlijke plekken en naarmate de warme gloed verdween zo verdween ook de pijn. God is groot en goed, tot op de dag van vandaag voel ik die pijn niet meer!

Sylvia FinkeSylvia Finke
Hallo ik ben sylvia Finke en ik ben al jaren bij deze fijne gemeente. Voor dat ik met mijn getuigenis begin ga ik eerst uitleggen wat ik  heb. Ik heb sinds vorig jaar lipoedeem. Dat is een vocht en vetwevsel ophoping in je benen  en iedereen kan het krijgen of je een tiener bent of bejaard. Daar is geen lijftijd aan gebonden ook niet aan je levens stijl . Om het kort te houden bij mij is het spontaan gekomen. Ik heb een paar onderzoeken gehad gesprekken met arts die mij wel kunnen helpen door een operatie door het weg te zuigen. “Nou dat gaat het echt niet worden er is maar 1 die mij genezen kan en dat is de Here Jezus zijn stiemen zijn ook mijn gezezing” Op woensdag 13 april ben ik naar de genezingsdienst van apostel Edgar Holder geweest  en het was een bijzondere avond. Toen Br.Edgar vroeg om elkaar de handen vast te houden en toen br. Edgar begon te bidden  kreeg ik een aanraking van God. Mijn benen werden heel erg heet en begon te zweten het gloeide gewoon en ik voelde gewoon het vocht uit mijn benen gaa. Mijn benen voelde heel voldaan aan. Ik kan het jullie niet omschrijven wat voor een gevoel dat was maar dat is ook ieder voor zich . Tot vandaag  toe heb ik  geen vermoeide  of pijnlijke benen meer en ik geloof   en belijdt dat Here Jezus mij heeft geholpen om van  mijn lipoedeem of af te helpen. en ik verbreek elke machten van ziekte in zijn heiligenaam JEZUS  AMEN. Shalom voor jullie allemaal. Gods zegen Sylvia Finke

 rebeccavdnieuwenhof
Rebecca van den Nieuwenhof
Lieve mensen , ik heb al een aantal jaren last van een pijnlijke hiel dat ook wel hielspoor genoemd wordt . Maar ook wat velen niet weten is dat ik een aantal jaren last heb van een harde dikke bult boven mijn stuitje door een ongemakkelijke val van onze hangmat . En ik was hier zo klaar mee. Het belemmerde mij in het bewegen en ik gaf altijd mijn hormonen de schuld. Wat zo bijzonder was was dat onze br. Edgar Holder juist aanstipte over de vrouwenkwalen en erop wees dat je dat niet hoef te accepteren. Wow dit is God ! Ik erkende de kwalen en ik wist dit voor mij was ..en door zijn uitleg van het Wood werd het mij duidelijk dat het werk volbracht was. Ik strekte mij uit naar de Heer en voelde een tinteling van hoof tot aan mijn  voetzool en ervoer de genezende kracht van God ! Wow, ik was eerst gefocust op mijn voet , maar daar bleef het niet bij …ik checkte mijn onder rug waar de bult was .. en tijdens het voelen werd het heel warm en was weg …!! Yes God is goed en Hij is mijn Geneesheer ! Alles maar dan ook alles heeft Hij op zich genomen ! Dank U Here Jezus ! Alle Eer aan Hem ! Strek naar Hem uit en grijp het wat u nodig hebt! Hij zal voorzien in alles!! Amen ! De liefde van God zij met u! Liefs Rebecca

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lorindo & Deborah Sahertian

Apostel Edgar Holder vroeg mensen die Jezus nog niet hadden aangenomen in hun leven naar voren te komen. Nu hadden mijn vrouw Deborah en ik Jezus al aangenomen en zijn wij ook reeds gedoopt in 2013. Opeens zei Apostel Edgar “Er is een echtpaar
hier…willen jullie ook naar voren komen” “Knijp je partner
partner in de handen als je naar voren wil komen…”
En ja hoor, mijn vrouw kneep mij in de handen. Ik wist niet
of ze een grapje maakte met mij…dus ik kneep voor de gein
terug. Maar toen kneep ze nog een keer.. Ik keek haar aan en vroeg haar:
“Schat, wij hebben Jezus al aangenomen? Wij zijn al gedoopt”.
Zij zegt: “Ja, maar hij heeft het over ons”
Ik vroeg haar:”Wil je naar voren lopen?”
Zij zegt:”Ja.”
Ik zeg: “Ok, let’s do it”
En terwijl wij naar voren liepen dacht ik ook “Vader, als U
ons roept dan komen wij naar U toe”.

Maar wat wil je? Als er zo’n zalving aanwezig is dan wil je
toch gewoon weer opnieuw de Heer ontvangen? Wij in ieder geval
wel. Elke dag is een keuze om Koning Jezus uit te nodigen in je
hart en in je leven. Wij willen dat de wil van de Vader voorop
staat in alles wat wij doen en in al onze keuzes.
Tuurlijk hebben wij net als elk ander stel te maken met strijd
en negatieve gedachten. Maar wat doe je ermee? Strijd je tegen
elkaar of strijd je met elkaar. En ja, wat doe je met negatieve
gedachten? Ga je er iets mee doen of parkeer je die gedachten
zoals Apostel Edgar zei “in een andere map” die je in je “chip”
hebt zitten?

Mijn vrouw en ik hebben de eerste 2 jaar van ons huwelijk veel
veel strijd gehad. Zo erg zelfs dat zij van mij wilde scheiden.
Maar door God’s genade, gebed, vergeving, geduld en ervan bewust
zijn dat het niet God’s Wil is dat de verbond die wij met Hem
hebben gesloten verbroken zal worden.

“Wat God heeft samengebracht zal geen mens scheiden..”

Deze avond ben ik ook verlost van mijn nekhernia waar ik de
afgelopen 2,5 jaar last van heb gehad. Er was al eens eerder
voor gebeden. Maar de nasleep van die vervelende nekhernia
bleven maar aanhouden. Vermoeide schouders en armen waren daar
vaak het resultaat van. Opeens voelde ik mijn schouder, borst
en armspieren aanspannen. Dat had ik nog nooit zo ervaren.
Gisteren werd mij pas duidelijk hoe ik met genezing om moest
gaan. Mijn ogen werden waarlijk geopend door de woorden die
werden uitgesproken door Apostel Edgar Holder.

Maar goed, wat ik wil zeggen is dat wij de genezing moeten
accepteren die onze Vader ons heeft gegeven. Het is een gift!
En wij mogen die gift delen met anderen die het nodig hebben.
Wees ervan bewust dat wij kinderen zijn van een Vader die alles
mogelijk maakt. En met alles bedoel ik ook echt “ALLES“.
Wij vermogen alles door Hem die in ons is. Hoe geweldig is dat?!
Met die wetenschap sta ik op als ik wakker wordt en als ik ga
slapen. Niets is onmogelijk voor onze Vader.
Dus het maakt niet uit waar je door heen gaat. God will make a
way out of “no way”. Je gaat ergens doorheen omdat je er een les
uit moet halen. En herhaalt het zich weer? Dan heb je de les
blijkbaar nog niet geleerd. Ik ben God dankbaar dat wij hiervan getuigen mochten zijn en er over mogen getuigen.

God zegen jullie
Deborah Sahertian – Aijal  & Lorindo Sahertian

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s